Esiintymispuvut

TOTEUTA KANSSAMME
UNELMIESI esiintymispuvut

Ideoi rohkeasti, me toteutamme! Useita vaihtoehtoja toteuttaa laadukkaat esiintymispuvut, eri tekniikoilla toteutettuna (mm. sublimaatio- ja leikkaustekniikka) sekä monella eri budjetilla.

ESIINTYMISPUKUJEN TILAUSKETJU

Valmis suunnitelma tai pelkkä idea? Ei väliä! Ota yhteyttä esimerkiksi sähköpostilla, alla olevalla linkillä, IG:llä tai puhelimitse.

Muokataan suunnitelma yhdessä toiveiden ja budjetin valossa. Valitaan toteutustekniikka, esimerkiksi sublimaatio- tai leikkaustekniikka.

Hiotaan yksityiskohdat ja suunnitellaan värit, leikkaukset, painatukset, applikoinnit sekä strassaukset. Puvut ovat täysin kustomoitavissa!

Tuotanto pyörähtää käyntiin kokojen toimituksesta. Nopeat ja joustavat toimitusajat!

Ihanat valmiit puvut saapuvat asiakkaalle käyttöön. Loista uudessa puvussasi esiintymismatolla!

KOKEMUKSIA

” Vaikka omat ideamme pukuun olivat aika repaleisia, niin Wildcheerillä saatiin heti kiinni millaista pukua toivoimme. Koko prosessin ajan meiltä kysyttiin hyvin yksityiskohtaisesti mitä haluamme pukuun, mikä oli todella hyvä asia. Meidän pidettiin ajan tasalla siitä, missä vaiheessa pukujen suunnittelu, teko ja toimitus oli missäkin vaiheessa. 

Puvut ovat todella hyvänlaatuisia ja strassit ovat pysyneet paikallaan, olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen. ”

TCS KOLIBRIT-VALMENNUS

Kolibrit1.1
DTCTigercats1

” Tilasimme Wildcheeriltä kilpailupuvut keväällä 2019. Suunnitteluvaiheessa saimme olla aktiivisesti mukana ja toiveitamme kuunneltiin. Puvut saapuivat sovitussa aikataulussa ja vielä tässäkin vaiheessa saimme tehdä muutamia lisäyksiä, jotta puvut olivat juuri sellaiset kuin olimme toivoneet. Wildcheer muokkasi kilpailupukuja nopealla aikataululla toiveidemme mukaan.

 Puvut ovat olleet käytössä useissa kilpailuissa ja esiintymisissä ja ovat edelleen uudenveroiset. Olemme erittäin tyytyväisiä kilpailupukujen laatuun sekä asiakaspalveluun Wildcheerillä.”

DTC TIGERCATS - VALMENNUS

MIKSI VALITA WILDCHEERIN PUVUT?

Esiintymispuvut cheerleadereiltä cheerleadereille. Yli 20 vuoden kokemus cheerleadingista antaa meille syvän ymmärryksen urheilijoiden tarpeista ja lajin vaativuudesta.
BE WILD – BY WILDCHEER

Yli 20 vuoden kokemus lajista

Tiedämme pukujen suurimmat kulumiskohdat ja lajin vaativuuden - huomioimme nämä luonnollisesti suunnitelmissa. Lisäksi seuraamme ahkerasti maailmalla vallitsevia trendejä.

raudanlujat ammattilaiset

Pukujasi on tekemässä mm. suunnittelun ja piirtämisen erikoisosaajat sekä tuotannossa prosessista vastaa alansa ehdottomat ammattilaiset. Luotamme täysin ammattilaisiimme prosessin takana.

LAADUkkaasti ja arvoja seuraten

Meille on tärkeää seistä tuotteidemme takana, tunnemme ja olemme viilanneet koko toimitusketjun kuntoon. Mm. materiaalien alkuperämaat ja laatu sekä lähituotanto ovat meille tärkeitä arvoja.

JÄRJESTÄ WILDCHEER-TUOTEKOKEILU SEURASSASI!

Tulemme mielellämme esittelemään tuotteita ja kertomaan lisää, ihan paikanpäälle!

Ota yhteyttä, niin sovitaan aika esittelylle!
Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.
X