Ryhmätilaukset

laaja valikoima
seura- JA JOUKKUETUOTTEITA

Koko varustepaketti treeni- ja kilpa-asuineen sekä tarvikkeineen ja kenkineen nyt meiltä seurahinnoin! Toimiva yhteistyö on meille sydämenasia, suunnitellaan pitkän tähtäimen seurayhteistyö huolella yhdessä!

RYHMÄTILAUSTEN TILAUSKETJU

Asiakkaalla on idea tai
toive tuotteesta.

Yhteydenotto esimerkiksi sähköpostilla, alla olevalla linkillä, ig:llä, puhelimitse...

Muokataan suunnitelma yhdessä budjetin ja toiveiden valossa.

Tuotanto pyörähtää käyntiin kokojen toimituksesta.

Ihanat valmiit tuotteet saapuvat asiakkaalle käyttöön!

BDC Hypnotic – joukkueelle toteutettiin ryhmätilauksena laadukkaat Be Wild – malliston treenitopit. Tanssijoukkueen tilaukseen lähti mukaan myös uudet huiskat. Alla joukkueen kommentteja mallistomme topeista: 

” Toppien materiaali on ihanan pehmeän ja laadukkaan tuntuista, ja malli on super kiva! Erityisesti ollaan tykätty siitä, että kaula-aukko tulee riittävän ylös ja malli ei ole makkarankuori, mutta silti asettuu nätisti. ”
” Kaikinpuolin ollaan erittäin tyytyväisiä! ”

BDC Hypnotic

NAISTEN Tanssijoukkue, kouvola

BDCHypnotic2

Hallitseva naisten cheer-sarjan Suomen mestari HAC Elite tilasi joukkuetuotteikseen laadukkaat Be Wild – malliston leggingsit. Kultainen Elite-teksti toteutettiin brodeerauksella. Alla muutamia kommentteja tuotteista urheilijoiden suusta: 

” Tykkään korkeasta vyötäröstä ja ovat todella mukavat päällä”
” Korkea vyötärö ja napakat eli hyvät”
” Olen ollut tyytyväinen ja tarpeeksi pitkät lahkeet, usein leggingseissä jää lyhyiksi jos on pitkät jalat.”

HAC Elite

SUOMEN MESTARIT 2019, helsinki

Wildcheer on tehnyt yhteistyötä Cheer Stars Finlandin tanssijoukkueiden kanssa kausivarusteiden muodossa. Joukkueet ovat valinneet käyttöönsä mm.  Be Wild – malliston Spirit Jerseyt, leggingsit, svetarit sekä t-paitoja. 

” Wildcheerin tuotteet ovat huippulaadukkaita ja kestäviä. Painatukset pysyvät vaatteissa pesusta toiseen, värit eivät haalistu eikä kankaat nyppäänny pesussa. Erityisesti Jersey – paita on ollut tämän kauden suosikkituote. Se on laadukas, tukevaa collegekangasta, joka säilyttää hyvin värin ja muodon pesusta toiseen. ”

CSF tanssijoukkueet

csf royal, csf fabulous & csf danceteam
kuopio

CSF

MIKSI VALITA WILDCHEER?

Tuotevalikoimamme ydin on vuonna 2015 laseerattu oma Be Wild – mallistomme, se on rakennettu laadukkaista tuotteista, joihin uskomme täysin. Suosimme aina laadukasta vaatetta ryhmätilauksiin, jotta tuote kestää kulutusta ja aikaa.
BE WILD – BY WILDCHEER

LAADUKKAASTI JA ARVOJA SEURATEN

Be Wild - malliston tuotteet on arvojemme mukaisesti ekologisia ja eettisesti tuotettuja. Kaikki materiaalit täyttävät Ökö Tex - standardit ja olemme viilanneet koko toimitusketjun kuntoon. Meille on tärkeää seistä tuotteidemme takana.

panosta laatuun, täydennä samaa tuotetta

Hyvä tuote kestää kulutusta ja aikaa. Be Wild - mallisto säilyy, joten tuotteita on mahdollista täydentää joukkueen uusille jäsenille myös tulevilla kausilla - aina ei tarvitse tilata uutta tuotetta kauden vaihtuessa.

KUSTOMOI TÄYSIN MIELEISEKSI

Jokaista oman mallistomme tuotetta pystyy muokkaamaan, esim. pidemmät hihat, leveämpi puntti, korkeampi vyötärö. Koot saatavina sekä lasten että aikuisten kokoina. Puuvillakankaitamme pystytään myös värjäämään toiveiden mukaan.

VALITSE SOPIVAT PAINOMATERIAALIT

Toteutamme tuotteiden painatukset mm. silkki- painatuksella, lämpömerkkauksena sekä brodeerauksella. Valikoimassa sekä matta- että glitterpainovärejä.

SUUNNITTELU WILDCHEERILTÄ

Logot, tuotepainatukset sekä muut tuotesuunnittelut saatavilla Wildcheeriltä.

muut tuotteet valikoimassa

Joukkuetilauksiin on saatavilla Be Wild - malliston lisäksi iso valikoima edullisempia maahantuotuja tuotteita kuten t-paitoja, collegepaitoja sekä reppuja. Nämä soveltuvat erityisen hyvin kausituotteisiin.

RYHMÄT / KOKEILUT / TAPAHTUMAT

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! KOOTAAN YHDESSÄ PARAS KOKONAISUUS.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Tulemme mielellämme esittelemään tuotteita ja kertomaan lisää, ihan paikan päälle!

Ota yhteyttä, niin sovitaan aika esittelylle!
Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.
X