Toimitus- ja maksuehdot

TOIMITUS

Toimituskulut

Toimituskulut määräytyvät toimitustavan mukaan. Valittavanasi on seuraavat toimitusvaihtoehdot:

  • Nouto Wildshopista: vastaanottaja voi noutaa tuotteensa maksutta osoitteesta Jäähallinraitti 3, 33540 Tampere. Wildshop on avoinna to 16-19 sekä sopimuksen mukaan.
  • Posti pikkupaketti: paketti saapuu kätevästi suoraan omaan postiluukkuun tai -laatikkoon muun postin mukana. Paketin lähtiessä seurantakoodi toimitetaan sähköpostitse. Sopii pienille ja kevyille tuotteille kuten sukille ja t-paidoille, jotka mahtuvat postiluukusta. Pakkaus- ja lähetyskulut 5,90 €/paketti.
    Posti postipaketti: vastaanottaja noutaa paketin pakettiautomaatista tai postin pisteestä. Voit itse valita noutopisteen postinumeron perusteella. Paketin lähtiessä seurantakoodi toimitetaan sähköpostitse. Sähköinen saapumisilmoitus toimitetaan vastaanottajalle tekstiviestinä. Pakkaus- ja lähetyskulut 8,90 €/paketti.
    Posti kotipaketti: paketti toimitetaan suoraan omaan osoitteeseen. Paketin lähtiessä seurantakoodi toimitetaan sähköpostitse. Posti on yhteydessä vastaanottajaan sopiakseen jakeluajan. Toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9–21 välillä. Pakkaus- ja lähetyskulut 11,90 €/paketti.

Toimituskulut koskevat kotimaan toimituksia. Wildshopista noudettaviin tilauksiin ei lisätä toimituskuluja.

Toimitusaika

Wildcheerin tuotteet postitetaan kerran viikossa (maanantaisin) Postin välityksellä. Pakettien toimitusaika on 2-3 arkipäivää postituksesta. Tilaukset, joiden toimitustavaksi on valittu nouto, voi noutaa Wildshopista (Jäähallinraitti 3, 33540 Tampere).

MUUTA

Tuotteet sisältävät arvonlisäveron (24 %). Wildcheer pidättää oikeuden muutoksiin eikä vastaa materiaali- tai tuotetietojen virheistä. Wildcheer ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästyksistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista haitoista.

MAKSUEHDOT

Verkkokaupan maksunvälityspalveluna toimii Checkout Finland Oy. Lisätietoja Checkoutin maksuehdoista ja -palvelusta voit lukea täällä.

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.
X