WILDCHEER OY AB

Be Wild – by Wildcheer


meidän tarinamme

Wildcheer on perustettu vuonna 2013. Yrityksen perustamisen idea oli hautunut yrittäjien mielessä jo muutaman vuoden. Näimme vahvasti tarpeen cheerleadingin puolella laadukkaille ja tyylikkäille urheiluvaatteille, jotka kestäisivät kulutusta lajin vaatimusten mukaisesti. Halusimme, että tuotteet olisivat urheilijoilta urheilijoille suunniteltuja. Halu oli myös tarjota joukkueille sekä seuroille täysin kustomoitavissa olevia joukkue- ja seuravaatteita ja olla rakentamassa pitkäkestoista yhteistyötä seurojen kanssa. Tavoitteemme on kehittää toimintaamme siten, että se helpottaisi seurojen tilauksiin liittyvää työtä.

WILDCHEERIN ARVOT

LÄSNÄ

Olemme läsnä asiakkaille ja toisillemme. Asiakspalvelu kulmakivenä, välittömällä työilmapiirillä.

DYNAAMINEN

Uskallamme kokeilla ja uudistua, omien ja asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan.

LUOTETTAVA

Olemme avoimia, pidämme lupauksemme ja hoidamme asiat alusta loppuun tyylillä.

YRITTÄJÄT JA TYÖNTEKIJÄT

Yrittäjillä on yhteensä jo yli 60 vuoden kokemus lajin parista ja halu olla mukana suomalaisen cheerleadingin kasvutarinassa. Wildcheerin perustajat ovat kolme ystävystä; Emilia ”Emppu” Lindroos, Josefina ”Jose” Palvalin ja Tiia Suokas, joita yhdistää kunnianhimo, ahkeruus sekä halu oppia ja uudistua.

Yrittäjien lisäksi arjessa toimii mukana mahtava Wildcrew – tiimi, joka on samanlaisella asenteella ja arvomaailmalla varustettu kuin yrittäjätkin. He ovat mukana auttamassa asiakkaitamme.

BE WILD – BY WILDCHEER

Aloitimme toimintamme maahantuonnilla, ja sillä on edelleen luku Wildcheerin toiminnassa. Maahantuomme cheerleadingiin sopivia kenkiä, joihin itse uskomme. Meille on tärkeää luoda hyvät yhteydet valitsemiimme kenkätoimittajiin ja pyrkiä tarjoamaan erilaisia ja eri hintaisia kenkiä useamman urheilijan tarpeisiin. Olemme tietoisesti vähentäneet maahantuontia muilla saroilla, ja vuonna 2015 lanseerasimme oman Be Wild -mallistomme ensimmäiset tuotteet. Mallisto elää ja kasvaa edelleen, ja tuotteita kehitetään jatkuvasti. Malliston jokainen tuote täyttää arvomaailmamme edellytykset sekä tuotannon että materiaalien suhteen. Olemme erittäin tyytyväisiä mallistomme laatuun. Vuonna 2016 siirsimme hiustuotteidemme (lettinauhat & donitsit) tuotannon kokonaan Suomeen, sillä se oli meille arvojen puolesta merkityksellistä. Pieniä eriä tuotteita sekä kaikki korjaukset hoidamme Suomessa ompelijoilla, muut oman mallistomme tuotteet ommellaan kahdessa yhteistyöompelimossa EU:n alueella. Maahantuotavat tuotteet ovat edullisempia toimittaa kuin oman tuotannon varusteet, jonka vuoksi joukkueiden kausivaatteissa tarjoamme maahantuotavia vaatteita vaihtoehtoina. Maahantuonnissa olemme myös kartoittaneet tarkasti tukkurit, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Ideamme oli alusta alkaen olla ns. ”one stop shop”, josta olisi mahdollista tilata kaikki lajin vaatimat varusteet. Rakennus eri tuotevalikoimien suhteen on ollut välillä kivikkoista ja hidasta, sillä meille on ollut tärkeää rakentaa yritystä meille tärkeiden arvojen kautta. Haluamme, että itse tuottamamme vaatteet ovat ekologisia ja eettisesti tuotettuja. Haluamme suunnitella tuotteet itse alusta alkaen, valita laadukkaat materiaalit sekä valmistuttaa tuotteet EU:n alueella, jotta voimme varmistua työntekijöiden työoloista, ja jotta kuljetusten aiheuttama hiilijalanjälki jäisi mahdollisimman pieneksi. Kaikki omien mallistojemme materiaalit täyttävät ehtojemme mukaisesti myös Öko-Tex – standardit. Tuotteiden mitoitus ja kustomointi asiakkaan tarpeiden mukaan on myös meille tärkeää, ja pystymme myös värjämään kankaita suuremmissa erissä täysin asiakkaidemme toiveiden mukaisesti.

ESIINTYMISPUVUT OSAKSI MALLISTOA

Vuonna 2018 lanseerasimme pitkään suunnittelemamme esiintymispukumalliston. Esiintymispukujen tuotannon rakentaminen on ollut monen vuoden työ, jotta yhteistyökumppanit, toimitusketjut, materiaalit, suunnittelu sekä muut hienosäädöt on saatu kohdalleen. Meille oleellista pukujen saralla on tarjota täysin kustomoitavia pukuja toteutettuna mm. sublimaatio- sekä leikkaustekniikalla. Piirrämme jokaisen tuottamamme puvun alusta alkaen, joten asiakkaan jokainen yksityiskohta on toteutettavissa toiveiden mukaisesti.

Tuotteiden kehittämisen lisäksi asiakaspalvelu on nostettu meillä ykkösasiaksi, ja pyrimme kehittymään sen saralla jatkuvasti. Tavoitteenamme on luoda hyviä yhteistyökumppanuuksia joukkueiden ja seurojen kanssa.

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään tai haluat kuulla jostakin lisää, ota rohkeasti yhteyttä!

Terveisin,
Yrittäjät Emppu, Jose ja Tiia

.

Yhteystiedot

  • WILDCHEER OY AB
  • Jäähallinraitti 3, 33540 Tampere
  • info@wildcheer.fi
  • +358 50 4706510
  • Y-TUNNUS: 2564778-3
Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.
X